Woll pánve

Průvodce výběrem pánví WOLL

O značce WOLL

Německá značka Woll vyrábí profesionální nádobí z litého hliníku. Každý kus nádobí Woll je ručně odléván přímo v Německu. Technologie pomalého ručního lití brání materiálovému pnutí – nádobí je jednak odolnější vůči mechanickému poškození, perfektně rovné a v poslední řadě vede teplo naprosto rovnoměrně po celém svém povrchu.

Profesionální odlévané výrobky WOLL jsou ztělesněním prvotřídní kvality, nepřilnavých povrchů s dlouhou životností, vkusného designu a nejlepších výsledků při vaření. Díky četným patentům a inovacím, jako jsou odnímatelná rukojeť, high-tech výrobní procesy a specializované řemeslné zpracování, jsou výrobky WOLL jedinečné z hlediska kvality, spolehlivosti, designu i funkčnosti. WOLL přináší inspiraci a inovace všem milovníkům dobrého jídla po celém světě, aby s mimořádnými kuchyňskými spotřebiči zdokonalili umění vaření.

Profesionální odlévané pánve WOLL představují špičkovou kvalitu „Made in Germany“ na nejvyšší úrovni řemeslného zpracování a technologií. Všechny výrobky jsou odlévány ručně z vysoce kvalitní předem rafinované hliníkové slitiny, a to pomocí originálního procesu odlévání do formy – kus po kousku, beze spěchu a bez vzduchových vměstků, které snižují kvalitu.

Kde koupit pánve WOLL? Doporučujeme tyhle e-shopy:

Po pečlivém broušení a jemném soustružení se oxidy hliníku a titanu (nebo diamantové krystaly v Diamond’s Best) nanáší na povrch produktu plazmovým paprskem o teplotě 20 000 °C složitým technologickým postupem, díky němuž jsou naše výrobky extrémně odolné proti proříznutí.

Nakonec všechny profesionální odlévané výrobky WOLL získávají osvědčený nepřilnavý povrch zdravé vaření s minimem tuku a maximem zachovaných vitamínů.

Pro Norbert Woll GmbH je kvalita „Made in Germany“ závazkem – i prostřednictvím společenské odpovědnosti zajišťuje cenná pracovní místa a kvalifikaci mladých lidí.

Rodinná společnost WOLL řízená majitelem vyrábí od roku 1979 profesionální lité pánve splňující i ty nejvyšší nároky. Jsou ručně odlévané, kus po kousku v Německu, daleko od anonymní velkovýroby.

Spojují tradiční řemeslnou zručnost s inovativní technologií k výrobě produktů, z nichž se uživatelé budou těšit po mnoho dalších let. Proto zákazníci oceňují produkty společnosti ve více než 40 zemích po celém světě.

TIP: Přečtěte si náš článek: Průvodce výběrem hrnců značky Woll

Odjímatelná rukojeť

Patentovaný mechanismus odnímatelné tepelně izolované rukojeti zajišťuje pohodlné použití nádobí. Je také vhodné pro rodiny s malými dětmi, neboť rukojeti nádobí nepřečnívají přes plotýnku či pracovní desku. Patentovaný mechanismus odnímatelné rukojeti umožňuje získat více místa nejen při skladování, ale také můžete nádobí Titanium Nowo umístit do trouby nebo dokonce do myčky nádobí

10 výhod proč koupit pánve WOLL

  • Nepřilnavý povrch je tvořen 4 titanovými nátěry, které jsou tvrzené unikátní otěruvzdornou vrstvou. Tato vrstva neobsahuje PFOA.
  • Ruční výroba, perfektní zpracování, dlouhá životnost, funkčnost
  • Zdravá příprava potravin šetřící obsah vitamínů díky jedinečnému vytvrzení svrchní antiadhezní vrstvy
  • Certifikované odnímatelné rukojeti pánví – jednoduché, praktické, bezpečné
  • Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku
  • Pánve jsou odlité z 1 kusu – vyšší odolnost mechanickému i termickému poškození
  • Vhodné na všechny druhy zdoje tepla včetně indukce
  • Cca 9 mm silné dno z feromagnetické oceli vyráběné speciálně pro WOLL
  • Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím
  • Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí

TIPY PRO JEŠTĚ VĚTŠÍ ZÁBAVU PŘI VAŘENÍ

Rychlé kulinářské pochoutky s malým množstvím energie: Vaření s kvalitou a rozumem!

V profesionálních litinových výrobcích WOLL se teplo mimořádně dobře odvádí a uchovává – můžete tak udržovat teplotu při nižším stupni ohřevu a vařit mimořádně úsporně. Například spotřebujete o 1/3 méně energie než u běžných litinových pánví.

  • Používejte profesionální litinové výrobky WOLL s podstavci odpovídajícími průměru varné desky. Příliš velké pánve zbytečně spotřebovávají energii. Díky vysoké kvalitě a dobré tepelné vodivosti tepelné základny WOLL je však teplo rovnoměrně rozváděno i na o něco menších plotýnkách – dokonce i na čtvercových pánvích nebo oválné pánvi na ryby!
  • Na plynové varné desce by průměr plynového plamene neměl být nikdy větší než průměr základny profesionálního litého výrobku WOLL.
  • Díky obzvláště silnému tepelnému dnu WOLL zůstává jídlo dlouho teplé, i když je varná deska vypnutá
  • Zvolte velikost hrnce odpovídající obsahu. V ideálním případě by měl být hrnec naplněn do 2/3
  • Zeleninu, jako jsou brambory, mrkev nebo květák, je nejlepší vařit v páře s malým množstvím tekutiny nebo bez ní v uzavřeném hrnci nebo v zapékací misce – šetří to energii, je to zdravější a chutnější. Doba vaření se také zkrátí o 30-40 %